جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فومن برگزار شد
فرماندار شهرستان فومن در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی این شهرستان کتابخوانی را موجب رشد آگاهی های اجتماعی و فردی عنوان کرد.
جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فومن روز یکشنبه (3بهمن) به ریاست موسی فکور، فرماندار ورئیس انجمن کتابخانه های عمومی این شهرستان وبا حضور پریسا کرمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان،حجه الاسلام محمدامین نقدی، امام جمعه شهرستان فومن،یاسر تقوی، سرپرست معاونت اداری ومالی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، فاطمه دقتکار، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فومن، مسئولین کتابخانه های عمومی فومن، گشت، ماسوله وزیده، روسای ادارات آموزش وپرورش، فرهنگ وارشاد اسلامی، شهرداران فومن، ماکلوان وماسوله، خیرحامی کتابخانه، اعضای حقیقی وحقوقی انجمن واصحاب رسانه در کتابخانه عمومی شهیددستغیب فومن برگزار شد.
4باب کتابخانه عمومی ویژه مادر و کودک در گیلان ایجاد شده است
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان در این جلسه که به منظور بررسی وضعیت کتابخانه های عمومی شهرستان فومن برگزار شد با تبریک فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت ام ابیها، فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام مادر یکی از مهمترین وظایف مجموعه کتابخانه های عمومی را ایجاد فضاهای مناسب برای حضور مادران و کودکان و دسترس پذیری آسان این قشر به کتاب ها و منابع آموزشی مورد نیاز عنوان کرد.
پریسا کرمی با بیان اینکه هم اینک 4 کتابخانه عمومی ویژه مادران و کودکان در استان گیلان ایجاد شده، از ایجاد بخش های مستقل کودک در همه 85 باب کتابخانه در گیلان خبر داد.
کرمی همچنین با اشاره به نیاز کتابخانه های عمومی به حمایت های مادی و معنوی مسئولین شهری خصوصا شهرداران، هزینه های صورت گرفته در حوزه کتاب و کتابخوانی و کتابخانه های عمومی را سرمایه گذاری پرسود و بی زیان برای دستیابی به جامعه ای آرمانی دانست.
وی در پایان صحبت های خود بر ضرورت ایجاد کتابخانه مستقل در شهر فومن تاکید و رفع مشکلات کتابخانه عمومی شهر ماسوله را از فرماندار فومن و شهردار ماسوله خواستار شد.
فرماندار شهرستان فومن نیز در ادامه این نشست، کتابخانه های عمومی را پایگاه های فرهنگی در مناطق مختلف توصیف کرد و گفت: هرجا کتابخانه ای ساخته می شود براحتی می توان رشد فرهنگی را در آن منطقه مشاهده کرد.
عیسی فکور کتابخوانی را موجب رشد آگاهی های اجتماعی و فردی عنوان کرد و افزود: رشد فرهنگی بواسطه مطالعه کتاب موجب آگاهی جمعی می شود و این ممکن نیست مگر با توجه به کتابخانه های عمومی.
فکور همچنین اثرات کتابخوانی بر روی افراد را جزو باقی الصالحات برای دست اندرکاران در کتابخانه ها بویژه کتابداران عنوان کرد. وی در ادامه شهرستان فومن را با وجود علمای برجسته ای چون زنده یاد آیت الله بهجت فومنی(ره) و اندیشمندان بسیاری چون زنده نام شیون فومنی، کیومرث صابر(گل آقا) و بسیاری دیگر، شایسته توجه بیشتر از ناحیه ملی دانست و گفت: بدون شک توسعه فرهنگی شهرستان فومن را از اعتبارات ملی دنبال خواهیم کرد.
امروز دشمنان اسلام و نظام با تحرف تاریخ، فرهنگ و دین سعی در گمراهی جوانان ما دارند
امام جمعه شهرستان فومن نیز در ادامه، مطالعه و کتابخوانی را یکی از کلیدهای معرفت دانست و با بیان اینکه امروز مهمترین حربه دشمن برای براندازی تحریف حقایق است، بر ضرورت رشد سواد علمی و آگاهی های افراد تاکید کرد.
حجت الاسلام محمدامین نقدی افزود: امروز دشمنان اسلام و نظام با تحرف تاریخ، فرهنگ و دین سعی در گمراهی جوانان ما دارند، پس ما باید با غنا بخشیدن به مراکز اشاعه علم و دانش مانند کتابخانه های عمومی خود را در برابر این هجه های تبلیغاتی مصون نگه داریم.
وی در پایان گفت: اگر بنا باشد فرهنگ مطالعه به معنای واقعی خود در جامعه ترویج شود می بایست جامعه ما نسبت به کتاب و کتابخوانی معرفت یابد.
گفتنی است فاطمه دقتکار، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فومن نیز در ابتدای این نشست در گزارشی به وضعیت کتابخانه های عمومی این شهرستان اشاره و عدم وجود کتابخانه مرکزی در بافت جمعیتی شهر فومن، مشکلات عمرانی سقف کتابخانه عمومی ماسوله و عدم ایجاد کتابخانه مناسب در شهر ماکلوان را از مهمترین مسائل این شهرستان عنوان کرد.
شهرستان فومن هم اکنون دارای 5 باب کتابخانه عمومی نهادی و مشارکتی در شهرهای فومن، ماسوله، گشت و زیده است.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.